2011. december 22., csütörtök

T-Mobile Vairy Text II (2) - 1 Ft-ról, NMÁ! - Jelenlegi ára: 10 Ft

Eladó a képen látható szép állapotban lévő T-Mobile Vairy Text II mobiltelefon (más néven Alcatel OT-806). Az aukció 1 forintról indul, rejtett minimálár nélkül. Akár már pár forintért is hazaviheted vagy kiválló ajándék lehet karácsonyra, úgyis közelegnek az ünnepek! A készülék a képeken látható, teljes felszereltségében kerül eladásra, papírjaival, dobozában, a gyárilag hozzá kapott és nem kativált SIM kártyával. A készüléket XXXX. XX. XX vásároltam, egy év garanciával, ami az elmúlt pár napban járt le. A készülék T-Mobile függő, nincs függetlenítve A feltöltött képek minden esetben az aukcióra bocsátott terméket ábrázolják. A készülék oldalán van pár zsebkopás, de a kijelzőn még a gyári védőfória van rajta, ami megóvta azt az esetleges sérülésektől.
A telefon nem dohányzó, állatoktól mentes lakásból kerül eladásra, első tulajdonosától.
A csomag tartalma a következő:
A készülék természetesen a jól ismert MTK rendszerre épül, annak is az egyik legújabb verziójára, amit többek között a WiFi megléte bizonyít. A készenléti képernyőn widgeteket helyezhetünk el, görgetni csak vertikálisan tudunk, tehát nem több oldal van, a kirakott cuccok egymás alatt sorakoznak. Alulra került egy pofás kis ikonokból álló gyorsindító sor, ez már horizontálisan görgethető, innen érhetjük el többek között magát a menüt, valamint az olyan alapvető funkciókat, mint a névjegyzék vagy a szöveges üzenetek. Az Android operációs rendszerhez hasonlóan a képernyő tetején lévő tálca lehúzható, itt kapnak helyet az értesítések, plusz a WiFi-t és Bluetooth-t is vezérelhetjük. A főmenü ikonos felépítésű, rácsos elrendezésű, egyszerre tizenhat ikon látszik a vertikálisan görgethető listában. Az ikonokat kedvünk szerint elrejthetjük, a sorrendet pedig variálhatjuk.
Szoftverek terén jól áll a rendszer, az alapvető funkciókat elérhetjük, jól működik a naptár, van alapfunkciós számológép, átváltó és korrekt ébresztőóra is. Az extrák közé sorolható a Palringo chat kliens, a natív Facebook és Twitter kliens, az e-könyv olvasó, valamint az RSS-reader.
Adatkommunikációs téren egészen jól teljesít az eszköz, a 802. 11b/g szabványú WiFi tökéletesen működik. A GSM-modul kétnormás (900/1800 MHz), adatátvitelre GPRS-t vagy EDGE-t használhatunk, fájlküldésre és headset csatlakoztatására pedig használhatjuk a 2. 0-s Bluetooth-t. Ha a szintén 2. 0-s microUSB csatlakozó használatával az eszközt számítógépre kötjük, töltődik az akkumulátora, plusz használhatjuk kártyaolvasóként is. A hangminőség beszélgetés közben jó.
A névjegyzékben 1000 ember adatait tárolhatjuk, extra mezőkből egészen sok van. SMS-ekből szintén 1000 darabot tárolhatunk a készülék memóriájában, melyből multimédiás célokra (képek, zenék vagy java alkalmazások) számára 70 MB jut. A rendszerben található e-mail kliens, teljesen jól működik.
A kamera 2 megapixeles, fixfókuszos, a legnagyobb elérhető felbontás állóképeknél 1600 x 1200, videóknál 176 x 144 pixel. Beállítási lehetőségekből átlagos mennyiségű van, bekapcsolhatjuk az önkioldót, az éjszakai módot, állíthatunk a jpeg-tömörítésen és a fehéregyensúlyon.
A muzikális rész szoftveres oldalról nézve elég korrekt. Van RDS-es FM-rádió, mely képes az adások rögzítésére is, plusz ott a zenelejátszó szoftver, mely képes ID3-tagek alapján szűrni a memóriakártyán tárolt felvételek között, fut a háttérben és tartalmaz hangszínszabályzót.
Technikai Specifikációk
Általános
Technológia
GSM
Méret
118, 5 x 59 x 12, 2 mm
Tömeg
105 gramm
Kijelző
Kijelző átlója
2, 8 hüvelyk
Kijelző felbontása
240 x 320 pixel
Kijelző típusa
rezisztív TFT-LCD érintőkijelző
Színárnyalatok száma
262 000
Memória
Telefonkönyv kapacitása
1000 név
SMS memória
dinamikus
Memória
70 MB
Memória bővíthetősége
micro SDHC (8 GB-ig)
Adatátvitel
Frekvenciasávok
GSM 900 / 1800 Mhz
GPRS / EDGE
van / van
Bluetooth
2. 0 (A2DP)
WiFi
802. 11 b/g
USB
micro USB 2. 0
RSS
van
Alapfunkciók
Profilok
vannak
Vibra funkció
van
Kihangosítás
van
Ébresztés
van, kikapcsolva is
Szoftverek
PlatformAl
Alcatel
WAP
van
E-mail
van (POP3, MAP)
Java
van
Játékok
van
Valutakonverter
van
Extra szoftverek
Facebook, Twitter
Multimédia
Fő kamera
2 megapixeles
Videófelvétel
van
Zenelejátszó
van, háttérbe is fut
Hangszínszabályzó
van
FM-rádió
van
Üzemidő
Alap akkumulátor
850 mAh-s lítium-ion
Készenléti idő
726 óra
Beszélgetési idő
16 óra 40 perc
Zenelejátszási idő
42 óra
Egyebek
3, 5 mm füllhalgató kimenet
teljes QWERTY billentyűzet
Az aukció 1 forintról indul, nincs rejtett minimálár! Garantáltan nálam kapható a piacon a legalacsonyabb áron a telefonkészülék! Kérlek, hogy tekintsd meg a további aukcióimat is, ahol különféle Xbox 360 és Playstation 3 játékszoftvereket találhatsz, illetve vásárolhatsz akár 1 forintról, vagy nagyon alacsony, kedvező áron!
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok. Csere érdekelhet, ha van valamilyen ajánlatod, ne habozz (elsősorban konzolos cuccok érdekelnek, mint például Sony PSP; Nintendo DS, esetleg Nintendo Wii - szükség esetén értékegyeztetéssel)! Köszönöm az érdeklődést, kellemes licitálást!

Jelenlegi ára: 10 Ft

Az aukció vége: 2011-12-11 18:00
. T-Mobile Vairy Text II (2) - 1 Ft-ról, NMÁ! - Jelenlegi ára: 10 Ft