2011. július 30., szombat

Privilege SENATOR

SENATOR kiváltsága:
Helló,
Mi eladási szeretett szenátor kiváltság. A szüleim vásároltak, hogy az új és idejük marad a számomra, akkor, mivel én költözött be a saját lakás. Amíg két évvel ezelőtt volt így továbbra is aktív a dohányzás háztartási mit lehet látni a képeket.
Ha a szállítási idő egy törött kezelni, és azt az 1 € vásárolt egy használt hűtő szerelőt, ha (nem eredeti), szintén látható az egyik kép.
Ez nagyon jól működik annak ellenére, hogy kora, két kompresszor, és mindig megbízható. Még soha nem volt probléma vele, és én nem is emlékszem, hogy szüleim valaha is meg kellett javítani. De senki sem jön hozzám utána, és azt mondta, amit eladott a hűtőben új! Ő volt enyhe jeleit használni, mint például horpadások az oldalfalakra és a műanyag a két pont, amely hajszálvékony repedések, de nem befolyásolja a működését.

Meghatározza a tanuló vagy gyakornok ajánlatot itt a képzési idő a szuper-hűtő.

Szerint a címke ez a jogosultság NO 3697
Cool rész: 192/188l
Freeze-part 105/90l
A vagyoni eszközök befagyasztása: 17kg/24h
Made in Germany

Méretek a következők:
Magasság: 175,5 cm
Szélesség: 64,8 cm
Mélység: 60,5 cm

Ő, hogy nézd meg a képet is ad figyelmeztetést, ha a fagyasztó túl meleg, és egy extra gombot, fagy-és hőmérséklet-kijelző a fagyasztó (működik)!

Abban az időben ő volt látható, mint ECO energiatakarékos bajnokok.
Mi lesz, hogy adja oda, sajnos, mert megvan a fiatalok és a barátnőm, amelyek feltétlenül szükségesek több hely, hogy fagyassza be.

Ő viselni le magad és vedd fel. Élünk 4. emeletén!
Ár: 80 EUR VB